Skip to main content

Online ondersteuning huisarts met Arts op Afstand.

Flexibel: Een digitaal inloopspreekuur wanneer het u uitkomt
Snel: Sluit uw praktijk binnen één werkdag aan
Meer aandacht: Uw patiënt centraal, niet de werkdruk
Vrijblijvend gesprekMeer informatie
Arts op Afstands waarnemend huisartsen online ondersteuning

Meer weten? Laat uw gegevens achter en we sturen u meer informatie.

Waarom ondersteuning huisarts op afstand?

Wij begrijpen dat de druk op huisartsenpraktijken steeds toeneemt. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuningsdiensten aan die ontworpen zijn om de werkdruk te verlichten en de patiëntenzorg te verbeteren. Onze hulp aan huisartsen omvat:

Toegang tot ervaren waarnemend huisartsen: Ons netwerk van gekwalificeerde professionals staat klaar om ondersteuning te bieden wanneer uw praktijk dat het meest nodig heeft. Of het nu gaat om het overnemen van spreekuren of het bieden van gespecialiseerde zorg op afstand, wij zorgen ervoor dat uw patiënten altijd toegang hebben tot de zorg die ze nodig hebben.

Technologische Oplossingen: We bieden toegang tot geavanceerde technologische oplossingen die de efficiëntie van uw praktijk verbeteren, van digitale inloopspreekuren tot beveiligde communicatieplatformen. Dit zorgt voor een soepelere ervaring voor zowel patiënten als zorgverleners.

Kennismaking gesprek
Arts op Afstand online waarnemend huisarts aan het videobellen met een patient

Snel en efficiënt voor de patiënt

Op de door u gekozen momenten kunnen uw patiënten plaatsnemen in onze digitale wachtkamer. Plaats de link op uw website of verwijs patiënten die de praktijk bellen door en onze waarnemend huisartsen verzorgen het consult, namens u.

Ondersteuning huisarts? Veilig & betrouwbaar

Onze waarnemend huisartsen zijn ervaren in zorg verlenen op afstand en werken volgens een betrouwbaar protocol. De techniek die wij gebruiken is volgens moderne standaarden beveiligd zodat u en uw patiënten zeker zijn van betrouwbare ondersteuning door een arts op afstand.

Digitaal inloopspreekuur voor uw patiënten

Op de website van de praktijk zien patiënten of de wachtkamer online is en nemen via een praktijk-unieke URL plaats in de centrale wachtkamer. Nadat de waarnemend arts op afstand het consult afgenomen heeft, worden de gegevens geregistreerd voor inzage door de eigen huisarts. Het consult wordt door de praktijk gedeclareerd.

Hoe werkt het?
Arts op afstand in 4 stappen.

Sluit uw praktijk aan

Binnen 1 werkdag uw praktijk aangesloten

Binnen 1 werkdag aangesloten

Plaats de link op uw website

Verwijs patiënten door naar uw nieuwe digitale wachtkamer

FAQ

Wat is het doel van Arts op Afstand?

Arts op afstand is een initiatief van SMAN Waarnemingen om praktijken te ondersteunen in het leveren van de beste zorg aan hun patiënten. Niet overal in Nederland is het voor praktijken makkelijk om waarnemend huisartsen te vinden, op afstand is dit echter geen probleem. Met het inzetten van arts op afstand verminderd de werkdruk, verhoogd de efficiëntie en ontvangen patiënten de zorg waar nodig.

Hoe werkt de communicatie tussen praktijk en online arts?

De consulten worden net zo teruggekoppeld als van HAP aan praktijk. De arts op afstand beschikt altijd over het spoednummer van de praktijk en overige niet spoedeisende zaken via beveiligde mail.

Wie declareert de consulten?

U declareert de consulten zelf bij uw verzekeraar. Arts op Afstand is een service die tegen een uurtarief in te huren is.

Wat houdt professionele ondersteuning voor huisartsen bij Arts op Afstand in?

Professionele ondersteuning door Arts op Afstand omvat toegang tot ervaren waarnemend huisartsen en technologische oplossingen om de zorgverlening te optimaliseren. Dit helpt huisartsenpraktijken om de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg voor hun patiënten te verbeteren, met minder administratieve lasten.

Hoe kan Arts op Afstand mijn huisartsenpraktijk helpen de werkdruk te verlichten?

Door de inzet van gekwalificeerde waarnemend huisartsen en het bieden van geavanceerde technologische hulpmiddelen, helpt Arts op Afstand om de werkdruk binnen uw praktijk te verminderen. Dit stelt u in staat om meer tijd en aandacht te besteden aan patiëntenzorg.

Welke technologische oplossingen biedt Arts op Afstand aan huisartsenpraktijken?

Arts op Afstand biedt diverse technologische oplossingen, waaronder digitale inloopspreekuren en beveiligde communicatieplatformen, die de efficiëntie van uw praktijk verbeteren en zorgen voor een soepelere patiëntervaring.

Ondersteuning huisarts met Arts op Afstand

Als u op zoek bent naar betrouwbare ondersteuning en hulp voor uw huisartsenpraktijk, nodigen wij u uit om meer te ontdekken over wat wij te bieden hebben. Ons team is toegewijd aan het ondersteunen van huisartsen in heel Nederland, zodat zij de best mogelijke zorg aan hun patiënten kunnen bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe wij u kunnen helpen uw praktijk te optimaliseren.

Bekijk in de praktijk.
Maak een afspraak.

Ondersteuning huisarts? Plan een afspraak en we laten u persoonlijk alle mogelijkheden van het systeem zien.

Art op afstand arts en patient aan het video bellen terwijl ze naar elkaar zwaaien
Chat openen
Hallo 👋
Heeft u een vraag, stel hem via Whatsapp.